Новини

Сподели с приятели: 

Миговете на вълшебство продължават и през януари

Музикалното магично шоу “IMPOSSIBLE: Повярвай в невъзможното” 

се завръща с нови три дати – 26, 27 и 28 януари

Влезте в света на магията и невъзможното! 

“IMPOSSIBLE: Повярвай в невъзможното”  представя невероятно музикално шоу, обединяващо музика и магия в едно, с което обещава да разтърси сетивата и да предизвика въображението на публиката.

Преживейте магията!

Шоуто ”IMPOSSIBLE- Повярвай в невъзможното“ е уникално магично пътешествие, което обединява солистите, балета и оркестъра на Музикалния театър с впечатляващите номера на илюзиониста StarBoy AYVON. Шоуто е истинска визуална експлозия от необикновени сцени и феноменални изпълнения. Иновативният спектакъл разказва история, в която има добро и зло, любов и омраза, но накрая оптимизмът и вярата възтържествуват.

Изумителни номера!

Вижте най-бързите метаморфози и телепортации, жена, която ще полети, разрязване на човек на две и други спиращи дъха илюзии, изпълнени от младата звезда на илюзионното изкуство StarBoy AYVON.

Музикални виртуози!

Солистите на Музикалния театър ще отведат публиката на музикално приключение. Модернистичните визии на костюмите, атрактивната хореография на балета и едни от най-известните музикални хитове на 21-ви век са само част от елементите, които изграждат това впечатляващо шоу. В спектакъла е включена и авторската музика на композитора Артур Надосян.

Визуални Ефекти!

Впечатляващите визуални ефекти и иновативна сценография ще подчертаят магията на всеки един от номерата в Музикалното магично шоу. За реализацията на спектакъла са използвани множество визуални, пиротехнически и дигитални ефекти, 3D мапинг, модерна осветителна техника.

Запазете датите! 

Заповядайте и бъдете част от това невероятно приключение! На 26, 27 и 28 януари в Музикалния театър!

Билетите за Музикалното магично шоу “IMPOSSIBLE: Повярвай в невъзможното” са вече в продажба! Можете да ги закупите от касата на Музикалния театър, на www.musictheatre.bg, както и от всяка каса на Изипей в София.