Новини

Сподели с приятели: 

Новогодишен оперетен бал на Музикалния театър

Новогодишният оперетен бал на Националния музикален театър се завръща още по-блестящ и вълнуващ. 

Каним всички на бал! На 28 декември от 19.00 ч. в зала 1 на НДК ще ви очакват любимите солисти, хор, балет и оркестър на Музикалния театър.

Събитието обещава да е най-мащабното за годината, в духа на класическите виенски балове, с най-красивата и романтична музика, завещана ни от оперетните класици – Лехар, Калман и Йохан Щраус – син.

Концерт- спектакълът ще ви впечатли с най-доброто от световната оперетна класика в изпълнение на солистите и хора на Музикалния театър. Специално за вечерта зрителите ще могат да се насладят на впечатляващите хореографии на балета. А всичко това ще се случи и благодарение на вдъхновяващата музика, изпълнена от виртуозните музиканти от оркестъра на Музикалния театър. 

Заповядайте на този грандиозен спектакъл, създаден с много любов и вдъхновение от солистите, оркестъра , хора и балета на Национален музикален театър 

В навечерието на Новата година бъдете с с най-красивата и романтична музика на виенската класика !

Tази година балът на Музикалния театър е включен в Новогодишния музикален фестивал на
Националния дворец на културата, редом с други престижни събития. Фестивалът е неизменна част от празничното настроение в навечерието на Коледа и Нова година в столицата.