Новини

Сподели с приятели: 

Отменяме премиерата на “Цар Килимар” за 2 март

Уважаема публика, поради нарастване на заболеваемостта от грип в град София и обявената грипна епидемия в София област, взехме решение, в защита на Вашето здраве и здравето на Вашите деца – нашите най-малки почитатели, да отменим премиерата на детската музикална приказка “Цар Килимар”, обявена за 3 февруари за следваща дата – ‼️2 март (събота) от 11:00 часа.

Всички билети за отменения спектакъл на 03 февруари от 11:00 часа, ще важат без презаверка за новата дата 2 март от 11:00 часа.

Всички билети за отменения спектакъл на 03 февруари от 19:00 часа могат да бъдат презаверени на касата на Музикалния театър най-късно до предходния ден (01 март) на новата премиерна дата или да важат без презаверка за новата премиерна дата (02 март), като в този случай ще бъдете настанени на свободните места от 1- ви до 9- ти ред в салона на Музикалния театър.

Ако Вашето желание е да върнете билетите си и сумата за закупуването им да ви бъде възстановена, отново можете да го направите на нашата каса.

Билетите, закупени от Грабо, можете да върнете директно до посочените контакти в уебсайта на Грабо.
Благодарим ви за разбирането!

А за тези от вас, които ще дойдат на 02 март на премиерата на “Цар Килимар” сме приготвили специална изненада.
Баба Марта ще очаква децата в 10:30 часа в централното фоайе на Музикалния театър, за да им разкаже за занаята килимарство и да им върже мартеничка за здраве.

Очакваме ви!