Оперетата „Цигански барон” на Щраус в парка на Военната академия

Тази вечер – 26 юни от 20 часа – ви каним на оперетата  „Цигански барон” в парка на Военната академия. При лошо време спектакълът ще се играе в тържествената зала на академията.

Насладете се на виталната музика на Йохан Щраус, изпъстрена с виенски валсове, унгарски чардаш и цигански фолклор. В сюжета на една от най-популярните оперети на Щраус е вплетена легенда за съкровище, предсказание за любов и съдбовна предопредленост.  „Цигански барон” е приказка за любовта, която надмогва кастовите предразсъдъци и побеждава.

Режисьор на спектакъла е Юлия Маринова, диригент Игор Богданов, хормайстор Людмил Горчев.  Пищният декор и костюми на Евгения Раева и атрактивната хореография на Катя Богданова ни пренасят в един романтичен свят, където над всичко се издига любовта. Участват солисти, хор, балет и оркестър на Музикалния театър.

Билети за оперетата „Цигански барон” ( 26 юни от 20 часа) на сцена Парк Военна академия може да купите от касата на Музикалния театър (02 943 19 79) и онлайн от сайта на театъра www. musictheatre.bg. В дните на спектаклите билети се продават и на касата на сцена Парк Военна академия между 18 до 20 часа.

Заповядайте!

 

 

Още