Каним ви отново на 3-ти ноември на нашия концерт-спектакъл

Откриването на новия театрален сезон в Националния музикален театър с концерта-спектакъл „Празник на оперетата и мюзикъла” се превърна в истински празник за публиката. По време на концерта зрителите аплодираха в такт с изпълнителите.

В спектакъла с музика от всички кътчета на света участва почти целият състав на театъра – солисти, хор, балет и оркестър. Хората изгледаха на един дъх тази пъстра феерия от ритми – от виенски валс и унгарски чардаш до испанско фламенко, руски казачок и гръцко сиртаки. Насладиха се на най-обичаните и популярни мелодии от света на оперетата и мюзикъла – от Калман,Лехар и Щраус, през Джери Бок, и Фредерик Лоу до Луис Мариано и Микис Теодоракис.

Накрая на концерта зрителите станаха на крака и дълго аплодираха солистите, хора, балета и оркестъра на Националния музикален театър. Те приветстваха бляскавото начало на сезона и си пожелаха още много такива празнични срещи с красивия свят на оперетата и мюзикъла.

ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ЗРИТЕЛСКИ ИНТЕРЕС, ОБЯВЯВАМЕ ВТОРА ДАТА НА КОНЦЕРТА, С КОЙТО НАЦИОНАЛНИЯТ МУЗИКАЛЕН ТЕАТЪР ОТКРИ СЕЗОН 2018/2019. ЗАПОВЯДАЙТЕ НА 3-ТИ НОЕМВРИ, СЪБОТА, ОТ 19 ЧАСА – на нашия

ПРАЗНИК НА ОПЕРЕТАТА И МЮЗИКЪЛА

Концерт –спектакъл с най-обичаните и популярни мелодии от света на мюзикъла и оперетата

Участват: Зорница Дамянова, Светлана Иванова, Пеньо Пирозов, Стефан Петков, Марияна Арсенова, Илона Иванова, Александър Панайотов, Катерина Тупарова, Христо Сарафов, Александър Мутафчийски, Олга Динова, Владимир Грудков, Весела Делчева, Денко Проданов, Еделина Кънева, Добрина Икономова, Александър Василев, Румен Григоров

Диригент – Юли Дамянов

Режисьор: Александър Мутафчийски

Хор, балет и оркестър на Националния музикален театър

 

Още