Победителката от X Factor дебютира на 23 март на сцената на Националния музикален театър в ролята на Кристин във „Фантомът на операта”. Това е една от първите й големи роли на професионална сцена след спечелването на популярния музикален формат през 2016 година.

 

Гост-звездата ще се редува в ролята на Кристин със солистките на Музикалния театър Весела Делчева и Теменужка Трифонова. Християна ще си партнира с двамата изпълнители на Фантома на операта – Владимир Грудков и гост-солиста Влади Михайлов.

„Щастлива съм да играя на сцената на Националния музикален театър” – споделя Християна. „Ролята на Кристин от „Фантомът на операта” винаги е била роля-мечта за мен. Тя е мечта и за много певици по света. Благодарна съм на директора на Музикалния театър Марияна Арсенова за тази възможност.”

На сцената на Музикалния театър имам възможността да си партнирам с изключителни артисти – казва още Християна Лоизу. В ролята на Кристин през този сезон ще я гледаме на 29 март, 4, 6, 10 и 11 април.

Зрелищният спектакъл се завръща на сцената на Националния музикален театър от 23 март. Той ще се играе единствено до 14 април през този театрален сезон. След изчерпването на билетите за всичките първоначално договорени 25 спектакъла театърът води дълги преговори и откупи нови десет спектакъла. Така вместо до 30 март „Фантомът на операта” ще се играе до 14 април на сцената на Музикалния театър.

 

Още