НА ПЪРВИ ЮНИ ОТ 11 ЧАСА БАЛЕТ „АРАБЕСК“ И МУЗИКАЛНИЯТ ТЕАТЪР КАНЯТ ДЕЦАТА НА СПЕКТАКЪЛА „ПЕПЕЛЯШКА“
ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН – С ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗДАДЕНИ ПРОПУСКИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА МЕСТАТА

В Световния ден на детето Балет „Арабеск“ прави подарък на децата – спектакъла  „Пепеляшка“, който се играе с вход свободен.

Мили родители,  създайте празник на Вашите деца, изпълнен със смешки и грешки, хитроумно забъркани от хореографа Мариана Крънчева върху вълшебната музика на Прокофиев, с костюмите на  Цветанка Петкова-Стойнова, сценографията на Екатерина Енева и чудесните танцьори на Балет „Арабеск“.

Участват солистите на Балет „Арабеск“:  Таня Кацарова (Пепеляшка) Ангелина Гаврилова (злата мащеха), Виктория Петрова (феята на млади години), Стефка Табакова  и Петя Колева (доведените сестри на Пепеляшка), Теодора Друмева (принцеса Жасмин), Андрея Андонова (Пипи дългото чорапче), Мария Касабова (Червената шапчица) , Васил Дипчиков (Принцът), Филип Миланов (баба Яга), Стефан Вучов (учителят по танци и Кралят), Валери Миленков (кралски пратеник, шофьор), Ервин Есен (гости на бала), Светлозар Тинев (гости на бала) Чан Тхе Чунг (бодигард)

Спектакълът „Пепеляшка“ е изпълнен с много изненади, смях и радостни емоции от непредсказуемото развитие на така познатата и обичана приказка. Непринудената и спонтанна реакция на децата от комичните ситуации, в които изпада старата и загубила паметта си Фея /актрисата Анна Петрова/, са доказателство за силното въздействие на различната „Пепеляшка“ на Балет „Арабеск“

Балетът “Пепеляшка“ провокира играта на детското въображение и това е най -ценното послание на невероятно забавното  представление на „Арабеск“ по приказката за Пепеляшка.

Спектакълът ще започне в 11.00 ч, в Музикалния театър. Подходящ е за деца от всички възрасти както и за техните родители.

ОЧАКВАМЕ  ВИ!

 

 

 

 

 

Още