На 1-ви ноември, по повод Деня на народните будители, Музикалният театър отваря вратите си за най-запалените почитатели на оперетата и мюзикъла.

Те ще имат възможност да разгледат костюми от емблематични спектакли на театъра, да присъстват на репетиция и да посетят ателиетата, където се изработват костюмите и декорите на най-завладяващите постановки на Музикалния театър. Нашите гости ще могат да се запознаят с дейностите на различните колективи в театъра, чиято работа остава скрита зад кулисите на сцената.

Заповядайте в петък – 1-ви ноември – между 13:00 и 13:30 в централното фоайе на Музикалния театър, за да започнем заедно нашата обиколка. Тя ще продължи до 15:00 часа из най-невероятните кътчета на Музикалния театър, в който вече над 100 години се пази и поддържа празничния дух на оперетата, а в по-ново време – и на съвременния мюзикъл.

Входът е свободен

На видеото може да видите интересни моменти зад кулисите на най-новата постановка на Музикалния театър – “Прилепът” от Щраус – репортажът е на Българската телеграфна агенция – Репортер – Даниел Димитров
Видео – Красимир Михайлов
Монтаж – Емил Граничаров

Източник: http://www.bta.bg/bg/video/show/id/0_kjekkirj

 

Зад кулисите на "Прилепът",най-новата и пищна постановка на Националния музикален театър Репортаж от БТАРепортер – Даниел ДимитровВидео – Красимир МихайловМонтаж – Емил ГраничаровЕдин прекрасен материал, отделете десетина минути да го видите…!!!

Публикувахте от Александър Мутафчийски в Вторник, 22 октомври 2019 г.

 

 

Още