Време е за традиционния Коледно-новогодишен концерт в Музикалния театър – на 21, 22 и 27 декември. Билетите и за трите концерта вече са разпродадени, но тези от вас, които желаят да се насладят на този невероятен спектакъл – могат да заповядат на 28 февруари от 19:00 – на извънредното издание на Коледно-новогодишния концерт в Музикалния театър.

Солистите, хорът, балетът и оркестърът на Музикалния театър ще зарадват своите почитатели с най-доброто от класическата оперета- “Страната на усмивките“, “Паганини“, “Теменужката от монмартър“, “Баядерка“, както и с популярни мелодии от световноизвестни мюзикъли като “Целуни ме Кейт“, “Хелоу Доли“, “Парижката света Богородица“. Ще звучи филмова музика, а празничното настроение ще ви завладее и с музиката от коледните песни “Let is Snow“, “White Christmas“, “Jingle Bells“, “All I Want for Christmas is You“ и други. Очаквайте още много изненади на този концерт-спектакъл на Музикалния театър!


КОЛЕДНО-НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ В МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР

Режисьор – Явор Радованов

Диригент – Людмил Горчев

Хореограф – Йоанна Стоянова

Сценография – Георги Златанов, Зорница Дамянова

Координатор проект – Пеньо Пирозов


Участват: Добрина Икономова, Олга Динова, Еделина Кънева, Марияна Арсенова, Зорница Дамянова, Исидора Молес, Весела Делчева, Илона Иванова, Десислава Николова, Теменужка Трифонова, Богомил Спиров, Пеньо Пирозов, Стефан Петков, Александър Мутафчийски, Владимир Грудков, Денко Проданов, Александър Панайотов, Тодор Велков, Добромир Момеков, Георги Ханджиев

Хор и оркестър на Музикалния театър с диригент Людмил Горчев

Празничното настроение ще ви завладее с най-доброто от света на оперетата и мюзикъла. Билети на касата и на сайта на Музикалния театър. Заповядайте!

 

Още