Само през високосния февруари се случват такива изненади

ЗА ЗРИТЕЛИТЕ, КОИТО НЕ УСПЯХА ДА СИ КУПЯТ БИЛЕТИ ЗА ТРИТЕ КОЛЕДНИ КОНЦЕРТА В МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ, НО ПОЖЕЛАХА ДА ГО ГЛЕДАТ –  Е НАШАТА СПЕЦИАЛНА ИЗНЕНАДА. В ПРЕДПОСЛЕДНИЯ ДЕН ОТ ВИСОКОСНИЯ ФЕВРУАРИ ВИ  КАНИМ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА НАШИЯ КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА 28 ФЕВРУАРИ, ПЕТЪК, ОТ 19:00 ЧАСА НА ТОЗИ НЕПОВТОРИМ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ. НЕ Е НУЖНО ПРАЗНИЧНОТО НАСТРОЕНИЕ И ИЗНЕНАДИТЕ ДА СЕ СЛУЧВАТ САМО НА КОЛЕДА! С ПРАЗНИЧНОТО ИЗКУСТВО НА ОПЕРЕТАТА И МЮЗИКЪЛА В НАШИЯ ТЕАТЪР ТЕ СЕ СЛУЧВАТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА.

На нашия концерт ще видите най-доброто от класическата оперета, мюзикъла и любимите поп хитове в изпълнение на солистите, хора, балета и оркестъра на Музикалния театър. Те ще ви оставят без дъх със своите изпълнения на обичаните оперетите “Страната на усмивките“, “Паганини“, “Теменужката от Монмартър“ и “Баядерка“.

Ще видите атрактивни музикални номера от световноизвестните мюзикъли “Целуни ме Кейт“, “Хелоу, Доли“, “Парижката света Богородица“ с други.  Ще се заредите с лекотата, емоцията и ритъма на вечните евъргрийни “Jingle Bells“ и “All I want for Christmas is You“.


КОЛЕДНО-НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ В МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР НА 28 ФЕВРУАРИ

Диригент – Людмил Горчев

Режисьор – Явор Радованов

Хореограф – Йоанна Стоянова

Сценография – Георги Златанов, Зорница Дамянова

Координатор на проекта – Пеньо Пирозов

Участват: Марияна Арсенова, Зорница Дамянова, Весела Делчева, Олга Динова, Илона Иванова, Добрина Икономова, Еделина Кънева, Исидора Молес, Десислава Николова, Теменужка Трифонова, Тодор Велков, Владимир Грудков, Александър Мутафчийски, Александър Панайотов, Стефан Петков, Пеньо Пирозов, Денко Проданов, Христо Сарафов, Богомил Спиров, Георги Ханджиев
Водещи на концерта: Румен Григоров и Георги – Маноел Димитров

Въпреки, че новогодишните празници отминаха и вече ни очаква променливата в настроенията и в температурите Баба Марта – не пропускайте възможността да се насладите на най-доброто от класическата оперета, мюзикъла и вечните коледни евъргрийни.

НАПРАВЕТЕ ПЕТЪЧНАТА СИ ВЕЧЕР НА 28 ФЕВРУАРИ НЕЗАБРАВИМА С НАШИЯ СПЕЦИАЛЕН КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ!

Билети за извънредния Коледен концерт през февруари може да купите на касата на Музикалния театър на бул. „В. Левски“ 100 – тел. 02/ 943 19 79 и на сайта https://musictheatre.bg/play/koledno-novogodishen-kontsert/

 

Още