Eх, майко майчице, щастлив/а съм…с Денко Проданов

Продължава нашата документална поредица „Ех, майко, майчице, щастлив/а съм… и по време на карантина!“

Артистите на Музикалния театър по време на карантина – представяме ви една от най-младите и талантливи звезди на Националния музикален театър – артистът – солист Денко Проданов. Виртуалната среща с него е от родния му град Варна. Денко ни показва и режисьорските си умения с красиви кадри на морето и любимата му морска градина, снимани от него преди карантината. Солистът споделя, че сцената и колегите му липсват много. Разказва и интересни моменти, случили зад кулисите на спектаклите. В първата част от срещата с Денко Проданов ще видите и негови незабравими изпълнения от оперети и мюзикъли, подбрани от Фонда на Националния музикален театър.

Eх, майко майчице, щастлив/а съм…с Денко Проданов –1-ва част

 

Всяка седмица Националният музикален театър представя във Фейсбук страницата си – Държавен музикален и балетен център-София (https://www.facebook.com/national.music.theatre/) и на сайта си www.musicthetare.bg звездите на театъра. Зрителите могат да гледат техните онлайн откровения, заснети в домашни условия,придружени с откъси от спектакли от Фонда на Националния музикален театър.

Денко Проданов в ролята на Саша в мюзикъла “Цигулар на покрива”

По този начин театърът се включва в инициативата „Заедно в кризата – Класическата музика в България онлайн”.

Денко Проданов и солистите Весела Делчева и Тодор Велков в Коледния концерт на Музикалния театър

„Ние,артистите на Националния музикален театър „Стефан Македонски” заедно с класическите музиканти на България ви казваме – останете си вкъщи! И нека бъдем онлайн заедно в кризата!”

Денко Проданов в ролята на Принц Орловски в оперетата на Щраус “Прилепът” 

Още