Ех, майко майчице…Еделина Кънева

Въпреки, че Музикалния театър отваря врати съвсем скоро, нашата хитова рубрика „Ех, майко майчице, щастлив съм…” продължава. Представяме ви една от водещите солистки на Музикалния театър – Еделина Кънева.

В ексклузивни кадри от нейния дом тя ще ни разкрие най-големия си кошмар като артист. Ще ни сподели коя е най-голямата й радост сега и ще ни потопи в магията на своето изкуство с любими откъси от нейни изпълнения на сцената на Музикалния театър.

„За моя голяма радост театрите вече са отворени и аз ще мога да ходя на любимата си работа” – споделя във видеото актрисата. „Винаги съм се чувствала благословена, защото моята професия е моето най-любимо занимание и едновременно с това моето хоби” – признава звездата на Музикалния театър и споделя със зрителите любими свои изпълнения от концерти на театъра. Сред тях е попхита на Уитни Хюстън I Will Always Love You в изпълнение на Еделина Кънева и Оркестъра на Музикалния театър с диригент Людмил Горчев. Записът е от 29 септември 2019 година навръх рождения ден на солистката и е част от юбилейния концерт „Влез в моя сън” на Маестро Юли Дамянов.

Ще видите и концертно изпълнение на една от любимите арии на звездата – на Анна –Елиза от оперетата „Паганини” на Лехар. И за финал – още едно уникално изпълнение – дует на Кристин и Фантома от „Фантомът на операта”. Докато Кристин е само една и това е Еделина Кънева, то Фантомите са няколко. Всечки мъже-солисти в ролята на Фантома са част от любимите й сценични партньори, с които тя пя на своя юбилеен концерт „Всичките мои мъже” през ноември 2019 година. С този невероятне концерт, от който имате възможност да видите откъс – Еделина Кънева отбеляза 30 години на сцената на Националния музикален театъра. За ролята на партньорите на сцената тя обича да казва: „На сцената ние сме зависими един от друг и ако не са партньорите – сме заникъде! ”

Още