Ех, майко майчице…Еделина Кънева – 2-ра част

Продължава документалната поредица на Музикалния театър “Ех, майко майчице…”, но с ново допълнение предвид изменената епидемична обстановка “… щастлив/а съм и след карантина”. В нея  представяме звездите на театъра с незабравими техни изпълнения, подбрани от Фонда на Музикалния театър.

Премиерата е всяка събота от 11:00 часа на Фейсбук страницата ни – Държавен музикален и балетен център-София (https://www.facebook.com/national.music.theatre/) и на сайта ни  www.musicthetare.bg .

„Ние, артистите на Националния музикален театър заедно с класическите музиканти на България ви казваме –нека бъдем онлайн заедно, докато театрите отново могат да посрещнат публиката при пълни зали!”

Еделина Кънева и Пеньо Пирозов на юбилейния концерт “Всичките мои мъже”

Тази седмица ви представяме втората част от срещата с водещата солистка на Музикалния театър Еделина Кънева. Ще видите нейни незабравими изпълнения със солистите на Музикалния театър: Богомил Спиров, Пеньо Пирозов, Марчо Апостолов, Александър Мутафчийски и Христо Сарафов. Те са подбрани от юбилейния концерт „Всичките мои мъже”, с който Еделина Кънева отбеляза 30 години на сцената на Музикалния театър. Сега ще можете да си припомните част от тези незабравими дуети от оперети и мюзикъли с любимите сценични партньори на звездата.

В края на представянето ще чуете песента „Оставам тук” от мюзикъла „Алис в огледалния свят” на композитора Любомир Денев. Еделина Кънева споделя по повод тази песен: „Аз наистина останах тук в тази държава!” Актрисата е убедена, че песента може да се превърне в неформален химн на музикантите и творците в България

Аплаузите на колегите и на публиката на юбилейния концерт на Еделина Кънева “Всичките мои мъже” 

Още