УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ, ЗАРАДИ ДЪЖДОВНОТО ВРЕМЕ, СПЕКТАКЪЛЪТ ЗА ДЕЦА “ЯН БИБИЯН” ДНЕС, 26-ТИ ЮЛИ, ПЛАНИРАН ОТ 11:00 ЧАСА НА ЛЯТНА СЦЕНА КИНО “КАБАНА”, ЩЕ СЕ ИГРАЕ ОТ 12:00 ЧАСА НА ГОЛЯМАТА СЦЕНА НА МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР. БИЛЕТИ МОЖЕ ДА КУПИТЕ НА КАСАТА И НА САЙТА НА ТЕАТЪРА.

С ДНЕШНИЯ СПЕКТАКЪЛ НА “ЯН БИБИЯН” ПРИКЛЮЧВАТ НАШИТЕ МУЗИКАЛНИ ПРИКАЗКИ ЗА ДЕЦА ПРЕЗ ЮЛИ! ОЧАКВАМЕ ВИ ОТНОВО НАЕСЕН В МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР!Показваме ви част от атмосферата по време на спектакъла „Ян Бибиян” на Музикалния театър на откритата лятна сцена там

Заповядайте на нашите музикални приказки в Кино “Кабана” през юли: “Котаракът Шарл”(4-ти юли, събота), “Златното петле”(10-ти юли, петък), “Да целунеш принцеса” (12-ти юли, неделя и 24-ти юли, петък) и “Ян Бибиян” (26-ти юли, неделя). НАЧАЛОТО Е ОТ 11:00 ЧАСА. ПРИ ДЪЖДОВНО ВРЕМЕ – ОТ 12:00 ЧАСА НА СЦЕНАТА НА МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР.

Билетите се продават на сайта и на касата на Музикалния театър. Два часа преди всеки спектакъл и в Кино “Кабана.

Ето отзивите на зрителите от нашите детски спектакли –

ЗДРАВЕЙТЕ УВАЖАЕМА Г-ЖА АРСЕНОВА – ДИРЕКТОР НА МУЗИКАЛЕН ТЕАТЪР “СТЕФАН МАКЕДОНСКИ”,

УВАЖАЕМО РЪКОВОДСТВО,

УВАЖАЕМИ СОЛИСТИ,

БИХМЕ ЖЕЛАЛИ ДА ИЗКАЖЕМ СВОЯТА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА БЛАГОДАРНОСТ, ЗА ТОВА, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ ИМЕННО НА ВАС СЕ НАСЛАДИХМЕ БЕЗПЛАТНО НА ДЕТСКАТА ВИ ПОСТАНОВКА НА 01.06.2020 г. “ДА ЦЕЛУНЕШ ПРИНЦЕСА”, А СЛЕД ТОВА ВЕДНАГА СИ ЗАКУПИХМЕ БИЛЕТИ И  ЗА СПЕКТАКЛИТЕ “ЯН БИБИЯН” И “ЗЛАТНОТО ПЕТЛЕ”. УНИКАЛНИ СТЕ ВСИЧКИ. ИЗЛИЗАЙКИ НА СЦЕНАТА, ВИЕ УСПЯВАТЕ ЗА ЗАВЛАДЕЕТЕ, КАКТО ДЕЧИЦАТА, ТАКА И НАС ВЪЗРАСТНИТЕ, ГЛЕДАЙКИ ВИ В ЗАХЛАС. ТАКА ПРЕКРАСНО И ПРИКАЗНО СИ ИГРАЯТ РОЛИТЕ ВСИЧКИ ВАШИ АРТИСТИ-СОЛИСТИ. ВИЕ СТЕ НАСЛАДА ЗА ОЧИТЕ НИ И ДУШИТЕ НИ.

ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЛЕДИМ СТРАНИЦАТА ВИ В ИНТЕРНЕТ И ВИНАГИ, КОГАТО ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЩЕ ВИ ПОСЕЩАВАМЕ С НАЙ-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ.

БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНИ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА НИ ДАРЯВАТЕ С УСМИВКИТЕ СИ И СЪС СТРАХОТНОТО СИ АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РОЛИТЕ СИ ДО НАЙ-МАЛКИ ДЕТАЙЛИ.

УСПЕШНИ И ПОЛЗОТВОРНИ ДНИ,

С ОГРОМНО УВАЖЕНИЕ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ. БЛАГОДАРИМ, ЧЕ ВИ ИМА!

РАДИ-ГАБИ – на 7 г.

И ВАСЕТО

Още