Очаквайте програмата ни за новия сезон на 15-ти юли

Уважаеми зрители,

Поради усложнената епидемиологична обстановка и неяснотата в нейната променливост и продължителност,  спектаклите на мюзикъла „Фантомът на операта”, планирани за 16-ти, 17-ти, 18-ти и 19-ти юли,  няма да се състоят. Разбираме Вашите притеснения относно събиранията в зрителната залата, независимо от стриктното спазване от наша страна на всички необходими мерки в тази ситуация. За нас най-важното е да се опази живота и здравето не само на Вас, публиката, но и на всички работещи в театъра, ангажирани в мащабния спектакъл.

Зрителите, закупили билети за спектаклите на “Фантомът на операта” през юли, могат да ги презаверят за спектакли от новата програма до края на годината или да си получат сумата на касата на Музикалния театър. Билетите трябва да бъдат придружени от касов бон. Моля, да ни извините за причиненото неудобство!

Очаквайте след 15-ти юли на сайта и на Фейсбук страницата ни програмата на Музикалния театър до края на годината. Откриването на новия ни сезон планираме да е на 1-ви октомври с пищен концерт.

Най-очакваните от Вас заглавия – „Фантомът на операта” и „Цигулар на покрива” ще представим през месец ноември. Планираме премиерата на Калмановата оперета „Принцесата на цирка” да се осъществи през месец октомври.

Дотогава следете нашата програма на откритите сцени на Кино „Кабана” и на Платформа А6 на НДК.  На 30-ти юли от 20:00 часа на Платформа А6 гледайте нашата оперета “Българи от старо време”, а на 31-ви от 20:00 часа отново там Музикалният театър представя оперетата “Царицата на чардаша”. С тези две обичани заглавия театърът ще приключи сезон 2019/2020

Бъдете здрави и до нови срещи в Музикалния театър!

Очакваме Ви!

Още