С дълги аплодисменти и възгласи “Браво” зрителите приветстваха солистите, хора, балета и оркестъра на Музикалния театър на концерта-спектакъл ВИХРЕНО И СТРАСТНО, с който на първи октомври беше открит новия театрален сезон  2020/2021 .

 

 

„Уважаема публика, зажаднели сме за вашите аплодисменти! Благодарим ви от сърце, че сте тук – вие ни карате да работим нашата професия с още по-голяма любов и самоотверженост. Бъдете с нас, нуждаем се от вас! Ние работим и живеем за вас!” – с тези думи директорът на Музикалния театър Марияна Арсенова се обърна към публиката.

“С много надежда и с много любов ви поднасяме нашия концерт-спектакъл „Вихрено и страстно”. С маска и през място, но вихрено и страстно, ви пожелаваме да сте живи и здрави и да се виждаме, както и преди на пълни салони! На добър час и до нови срещи!”

Поради големия интерес и изчерпване на билетите, обявяваме втора дата на концерта-спектакъл ВИХРЕНО И СТРАСТНО. Заповядайте на 11-ти октомври, неделя, от 17:00 часа. Билети на касата (02 943 19 79 ) и на сайта на театъра.

„ВИХРЕНО И СТРАСТНО“

Концерт-спектакъл за откриване на сезон 2020/2021

Режисьор: Александър Мутафчийски

Диригент: Юли Дамянов

Участват: Калина Ангелова, Марияна Арсенова, Станимира Василева, Весела Делчева, Илона Иванова, Светлана Иванова, Добрина Икономова, Людмила Козарева, Валентина Корчакова, Елица Красимирова, Еделина Кънева, Олга Михайлова, Теменужка Трифонова, Николай Борисов, Тодор Велков, Румен Григоров, Владимир Грудков, Георги – Маноел Димитров, Венцислав Динов, Кръстан Кръстанов, Лъчезар Лазаров, Александър Мутафчийски, Александър Панайотов, Стефан Петков, Пеньо Пирозов,Денко Проданов, Алексей Римша, Христо Сарафов, Богомил Спиров


ХОР, БАЛЕТ И ОРКЕСТЪР НА МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР

 

Още